Trampoline ingraven instructies

Bijna ieder top merk trampoline heeft een aparte instructie video voor het ingraven van een trampoline. Deze ingraaf instructievideo kun je op Trampolineplein.nl vinden in de productomschrijving van de gekochte trampoline. Bovendien ontvang je bij de aankoop van een Saltatrampoline op Trampolineplein.nl deze ook nog eens op papier bij de aangekochte trampoline.

Onze vrienden van Eigen Huis & Tuin hebben ook een duidelijk stappenplan gemaakt voor het ingraven van de trampoline. Deze kun je hier vinden: Eigenhuisentuin.nl/hoegraafjeeentrampolinein. In deze uitleg staan alle stappen voor het ingraven van een trampoline op een makkelijke manier stapsgewijs weergegeven.

Berg trampoline ingraven

Ook Bergtoys heeft een eenvoudige uitleg over het ingraven van een trampoline op de website geplaatst, deze kun je hier vinden: Bergtoys.nl/trampoline-inground.

Bovendien heeft Bergtoys een ingraaf instructie video gemaakt, deze kun je hier vinden: Bergtoys.nl/inground-trampoline-instructie.

Salta trampoline ingraven

Salta trampolines kan dan natuurlijk niet achterblijven en zij hebben dan ook een duidelijke handleiding in PDF gemaakt die bij iedere Salta ingraaf trampoline wordt meegezonden. Voor het gemak hebben we hem hier ook nog eens geplaatst: Saltatrampoline.nl/ingraaf-instructies.

Avyna trampoline ingraven

Tenslotte heeft Avyna Trampolines ook een mooie en duidelijke instructie video gepubliceerd voor het ingraven van een Pro-Line trampoline: Avynatrampoline.nl/ingraaf-instructie-video.

 

Www.trampolineplein.nl heeft tevens een beknopte uitleg op de website geplaatst over het makkelijk ingraven van een trampoline: trampolineplein.nl/extra-trampoline-informatie.

Afdrukken