Trampoline tweedehands kopen

Zoals vermeld onder het kopje "Kwaliteit van een trampoline" heb je de meeste keuze en invloed op kwaliteit en betrouwbaarheid als je een nieuwe trampoline koopt. Toch blijft het een belangrijke vraag of je je toekomstige trampoline via marktplaats, een kennis of nieuw bij de dealer koopt. Een tweedehands gebruikte trampoline kopen raden wij ten zeerste af.

Tweedehands trampoline kopen

Koop nooit een tweedehands trampoline! Waarom niet? Een trampoline koop je niet voor een korte periode, maar om er jarenlang gebruik van te maken. Een tweedehands trampoline die op bijvoorbeeld Marktplaats wordt aangeboden is dan ook meestal al jaren in gebruik. Je weet dus niet wat er in al die jaren mee gebeurt is. Door het intensieve gebruik heeft de trampoline veel te verduren, en kan het frame ontwricht zijn en de veren te uitgerekt. Bovendien koop je tegenwoordig al een goede nieuwe trampoline voor de prijs van een tweedehands.

Nieuwe trampoline kopen

Koop je een nieuwe trampoline dan ben je in de meeste gevallen veel beter uit. Bij de aanschaf van een nieuwe trampoline ben je uiteraard veel vrijer in je keuze. Een nieuwe trampoline is uiteraard nog helemaal perfect in nieuwstaat, je hebt zelf alle invloed op de kleur, formaat, vorm, accessoires en nog veel meer. Bovendien heb je dan 100% zeker geen last van verborgen gebreken, zoals bijvoorbeeld roestvorming aan de binnenkant van de poten. Ook de fabrieksgarantie krijg je alleen op een nieuwe trampoline, let erop dat dit minimaal 2 jaar is. Een goede webshop of offline winkel kan je alles vertellen over kwaliteit en garanties.

Als je voor een scherpe prijs (goedkoop) een kwalitatief goede, veilige en betrouwbare trampoline wilt kopen, is bol.com/trampoline of trampolineplein.nl de meest geschikte keuze. Je hebt er een ruime keuze in merken, formaten en kwaliteiten uiteraard met reviews en testverslagen van gebruikers. Dus voor een goedkope en betrouwbare trampoline met de benodigde accessoires moet je daar zijn.

naar de webshop

Afdrukken E-mail