Aanschaf van een trampoline

Welke trampoline is de beste?

Er zijn een aantal belangrijke punten waarop je moet letten bij het kopen van een veilige en betrouwbare trampoline.

Er is altijd een goede trampoline te vinden voor een kleine of grote tuin. Als je eenmaal het besluit hebt genomen om een trampoline te kopen wil je natuurlijk wel de beste trampoline voor de laagste prijs. Door de verschillende aanbieders zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Door even rustig welketrampoline.nl te bekijken wordt de keuze al een stuk eenvoudiger!

Hieronder volgen de beste tips voor de weloverwogen aanschaf van een trampoline. Op welke punten moet je letten als je een trampoline koopt? De volgende punten zijn belangrijk om op te letten bij de aanschaf van een trampoline:

  1. De kwaliteit van het frame
  2. De trampoline rand
  3. Het maximale spring(er)gewicht van de trampoline
  4. De garantie die op de trampoline wordt gegeven
  5. Heeft de trampoline een "echt" merk?
  6. De aanbieder van de trampoline

Op www.goedkope-trampolines.nl kun je dit ook nog eens rustig nalezen.

De volgende pagina's geven je meer inzicht over deze aspecten voor de aankoop van een betaalbare en betrouwbare trampoline.

trampoline met 4 poten in het paars, altijd leuk

Debestetrampoline.nl heeft begin 2014 een onafhankelijke trampolinetest uitgevoerd. Hieronder hebben we de top 10 van beste trampolines voor je geplaatst. Als je 1 van deze trampolines koopt weet je zeker dat je er geen spijt van krijgt.

Top 10 beste trampolines 2014:

 

1. de springfree trampoline R54 compact rond 240 cm

Zonder enige twijfel bij alle testers op plek 1: de springfree trampoline R54 compact rond 240 cm. Op nagenoeg alle 10 punten kwam deze trampoline als beste uit de test. Het is ook veruit de duurste trampoline van 244 cm verkrijgbaar in Nederland, maar dit vind je dan ook in alle punten terug. Prijs: € 949,00 (gratis verzending)

2. Berg Trampoline Favorit 270 cm

Op plek 2 staat de Berg Trampoline Favorit 270 cm. De Favorit trampoline van Berg Toys is eigenlijk het instapmodel van Berg, en daardoor een middenklasse qua prijs. Maar wat betreft de prestaties is het precies wat je van een echte Berg trampoline mag verwachten. Voor de Berg Favorit is tevens een veiligheidsnet verkrijgbaar. Prijs: € 299,00 (gratis verzending)

3. Salta Black Edition trampoline 244 cm met veiligheidsnet

Op de derde plek vinden we een nieuw model uit 2014: de in onze ogen zeer fraaie Salta Black Edition trampoline 244 cm met veiligheidsnet. Deze trampoline sprong er echt uit vanwege de looks, mooier vind je ze niet snel. Bovendien is deze Salta Black Trampoline zeer mooi geprijsd als je dat afzet tegen de prestaties en het uiterlijk. Prijs: € 269,00 (gratis verzending)

4. Trampoline Avyna Pro-Line 245 cm camouflage

De vierde plek is voor een Avyna Pro-Line trampoline, namelijk de Trampoline Avyna Pro-Line 245 cm camouflage. Avyna trampolines zijn betrouwbaar, sterk en gemaakt van uitstekende materialen. Dat vind je allemaal terug in de springprestaties, en daarom een zeer mooie vierde plek voor de Avyna Pro-Line 245 cm. Prijs: € 319,00 (gratis verzending)

5. Salta trampoline rechthoek met veiligheidsnet 215 x 305 cm

De eerste rechthoekige trampoline vinden we op plek 5: Salta trampoline rechthoek met veiligheidsnet 215 x 305 cm. Deze trampoline behoort tot de grotere trampolines die in Nederland te koop zijn. Door zijn ruimte, zijn strakke design en zijn springprestaties (mede door de Goldspring veren) staat de Salta rechthoek trampoline in de top 5 van Beste trampolines van Nederland. En in onze ogen is dit zeer terecht! Prijs: € 359,00 (gratis verzending)

6. Salta trampoline 244 cm groen met veiligheidsnet

Hier vinden we de meest verkochte trampoline van 2013: de Salta trampoline 244 cm groen met veiligheidsnet. Deze Salta trampoline springt er uit vanwege de degelijkheid en de prijs, maar hij is tevens de moeite waard qua looks. Hij scoort op alle punten een ruime voldoende tot goed. Goede kwaliteit en dikte van het gebruikte staal, dikke beschermrand, ruime garantieperiode en een hoog springergewicht (150kg). Kortom een trampoline aankoop waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Het mooiste is dat deze trampoline bij Trampolineplein.nl verkrijgbaar is met maar liefst 9 verschillende kleuren beschermrand, uniek in Nederland! Prijs: € 189,00, inclusief verzendkosten.

7. trampoline Avyna Powerjumper 245 cm inclusief veiligheidsnet

De trampoline Avyna Powerjumper 245 cm inclusief veiligheidsnet vinden we op plek 7. Ook de Powerjumper Avyna scoort op alle punten een zeer ruime voldoende. Avyna gebruikt voor alle trampolineranden "coated PVC", wat het beste materiaal is voor een trampolinerand. Bovendien is de vulling van de trampolinerand "closed cell foam". Dit is foam wat na een tijdje niet verpulverd, zodat de rand zeer lang zijn stevigheid houdt. Het nadeel van deze Avyna Powerjumper trampoline is dat het veiligheidsnet aan de binnenkant van de trampolinerand wordt bevestigd, zodat niet de complete trampolinebreedte kan worden gebruikt. Prijs: € 439,00 inclusief verzending.

8. Berg Trampoline Champion 270 cm

Op 8 staat Berg Trampoline Champion 270 cm (met of zonderveiligheidsnet verkrijgbaar). Dit is eigenlijk het duurdere broertje van de Berg trampoline favorit, en dit komt tot uiting in de gebruikte materialen en springprestaties. Alles is net eventjes iets degelijker, steviger en beter afgewerkt, maar uiteraard is de prijs hierdoor een stukkie hoger dan die van de Berg trampoline favorit. De Berg Champion is een trampoline waar je jaren veel plezier aan hebt. Prijs: € 419,00 (inclusief verzending).

9. ThysToys Prinsessen trampoline roze 244 cm

Plek 9 is voor een trampoline die speciaal voor de echte meisjes op de markt is gebracht: de ThysToys Prinsessen trampoline roze 244 cm. Een hele mooie trampoline met een roze beschermrand en roze palen van het veiligheidsnet. Op de rand en het springdoek staat een prinsessenkroontje afgebeeld. De beschermrand is maar liefst 23 cm breed en 35 mm dik. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, deze gave trampoline kost inclusief veiligheidsnet en verzending € 259,00.

10. trampoline avyna pro-line 213 rechthoek 275x190cm grijs

De tweede rechthoekige trampoline staat op plaats 10. De trampoline avyna pro-line 213 rechthoek 275x190cm grijs is gewoon een hele mooie top trampoline met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Met een staaldikte van 1,9 mm en een framedikte van 42 mm is de trampoline extra stevig. De gebruikte veren zijn voor deze Avyna rechthoekige trampoline zijn elektrolytisch gegalvanisserd, waardoor deze nooit gaan roesten. De prijs van de Avyna rechthoek Pro-Line grijs is € 357,50 (gratis verzending).

Afdrukken E-mail