Aanschaf van een trampoline

Welke trampoline is de beste?

Er zijn een aantal belangrijke punten waarop je moet letten bij het kopen van een veilige en betrouwbare trampoline.

naar de webshop

Er is altijd een goede trampoline te vinden voor een kleine of grote tuin. Als je eenmaal het besluit hebt genomen om een trampoline te kopen wil je natuurlijk wel de beste trampoline voor de laagste prijs. Door de verschillende aanbieders zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Door even rustig welketrampoline.nl te bekijken wordt de keuze al een stuk eenvoudiger!

Hieronder volgen de beste tips voor de weloverwogen aanschaf van een trampoline. Op welke punten moet je letten als je een trampoline koopt? De volgende punten zijn belangrijk om op te letten bij de aanschaf van een trampoline:

  1. De kwaliteit van het frame
  2. De trampoline rand
  3. Het maximale spring(er)gewicht van de trampoline
  4. De garantie die op de trampoline wordt gegeven
  5. Heeft de trampoline een "echt" merk?
  6. De aanbieder van de trampoline

Op www.veiligetrampoline.nl kun je dit ook nog eens rustig nalezen.

De volgende pagina's geven je meer inzicht over deze aspecten voor de aankoop van een betaalbare en betrouwbare trampoline.

trampoline met 4 poten in het paars, altijd leuk

Debestetrampoline.nl heeft begin 2014 een onafhankelijke trampolinetest uitgevoerd. Hieronder hebben we de top 10 van beste trampolines voor je geplaatst. Als je 1 van deze trampolines koopt weet je zeker dat je er geen spijt van krijgt.

Top 10 beste trampolines 2018:

 

1. Salta First Class Trampoline Superior 251 cm

Op plek 1 staat de Salta First Class Trampoline Superior 251 cm. De First Class trampoline van Salta is het topmodel van Salta, maar gek genoeg een middenklasse qua prijs. Maar wat betreft de prestaties is het een echte top trampoline, vergelijkbaar met de duurste trampolines van Berg en Avyna. De First Class wordt geleverd inclusief veiligheidsnet, gratis trapje en gratis beschermhoes (exclusief bij trampolineplein.nl). Prijs: € 414,00 (gratis verzending)

2. Salta Black Edition trampoline 244 cm met veiligheidsnet

Op de tweede plek vinden we een nieuw model uit 2016: de in onze ogen zeer fraaie Salta Black Edition trampoline 244 cm met veiligheidsnet. Deze trampoline sprong er echt uit vanwege de looks, mooier vind je ze niet snel. Bovendien is deze Salta Black Trampoline zeer mooi geprijsd als je dat afzet tegen de prestaties en het uiterlijk. Prijs: € 266,00 (gratis verzending)

3. Salta Comfort Edition trampoline 251 cm

Op een mooie derde plaats staat een nieuw model van Salta, de Salta Comfort Edition serie. De Salta Comfort Edition trampoline 251 cm is een geweldige trampoline voor een mooie budget prijs. De prijs is dan ook het enige wat budget is, want deze Salta Trampoline Comfort Edition is perfect afgewerkt en gemaakt van hoogwaardige materialen. De prijs voor deze 251 cm trampoline is € 229,00

4. Trampoline Avyna Pro-Line 245 cm camouflage

De vierde plek is voor een Avyna Pro-Line trampoline, namelijk de Trampoline Avyna Pro-Line 245 cm camouflage. Avyna trampolines zijn betrouwbaar, sterk en gemaakt van uitstekende materialen. Dat vind je allemaal terug in de springprestaties, en daarom een zeer mooie vierde plek voor de Avyna Pro-Line 245 cm. Prijs: € 319,00 (gratis verzending)

5. Salta trampoline rechthoek met veiligheidsnet 215 x 305 cm

De eerste rechthoekige trampoline vinden we op plek 5: Salta trampoline rechthoek met veiligheidsnet 215 x 305 cm. Deze trampoline behoort tot de grotere trampolines die in Nederland te koop zijn. Door zijn ruimte, zijn strakke design en zijn springprestaties (mede door de Goldspring veren) staat de Salta rechthoek trampoline in de top 5 van Beste trampolines van Nederland. En in onze ogen is dit zeer terecht! Prijs: € 379,00 (gratis verzending)

6. Salta trampoline 244 cm groen met veiligheidsnet

Hier vinden we de meest verkochte trampoline van 2016: de Salta trampoline 244 cm groen met veiligheidsnet. Deze Salta trampoline springt er uit vanwege de degelijkheid en de prijs, maar hij is tevens de moeite waard qua looks. Hij scoort op alle punten een ruime voldoende tot goed. Goede kwaliteit en dikte van het gebruikte staal, dikke beschermrand, ruime garantieperiode en een hoog springergewicht (150kg). Kortom een trampoline aankoop waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Het mooiste is dat deze trampoline bij Trampolineplein.nl verkrijgbaar is met maar liefst 9 verschillende kleuren beschermrand, uniek in Nederland! Prijs: € 189,00, inclusief verzendkosten.

7. trampoline Avyna Powerjumper 245 cm inclusief veiligheidsnet

De trampoline Avyna Powerjumper 245 cm inclusief veiligheidsnet vinden we op plek 7. Ook de Powerjumper Avyna scoort op alle punten een zeer ruime voldoende. Avyna gebruikt voor alle trampolineranden "coated PVC", wat het beste materiaal is voor een trampolinerand. Bovendien is de vulling van de trampolinerand "closed cell foam". Dit is foam wat na een tijdje niet verpulverd, zodat de rand zeer lang zijn stevigheid houdt. Het nadeel van deze Avyna Powerjumper trampoline is dat het veiligheidsnet aan de binnenkant van de trampolinerand wordt bevestigd, zodat niet de complete trampolinebreedte kan worden gebruikt. Prijs: € 439,00 inclusief verzending

8. Berg Trampoline Champion 270 cm

Op 8 staat Berg Trampoline Champion 270 cm (met of zonderveiligheidsnet verkrijgbaar). Dit is eigenlijk het duurdere broertje van de Berg trampoline favorit, en dit komt tot uiting in de gebruikte materialen en springprestaties. Alles is net eventjes iets degelijker, steviger en beter afgewerkt, maar uiteraard is de prijs hierdoor een stukkie hoger dan die van de Berg trampoline favorit. De Berg Champion is een trampoline waar je jaren veel plezier aan hebt. Prijs: € 419,00 (inclusief verzending).

9. Salta Junior Trampoline roze of zwart

Plek 9 is voor een trampoline die speciaal voor de peuters en kleuters op de markt is gebracht: de Salta Junior Trampoline roze of zwart. Een hele mooie trampoline met een roze beschermrand en roze palen van het veiligheidsnet. Deze trampoline is geschikt voor zowel binnen als buiten, en is speciaal ontworpen voor de jongste springers. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, deze gave trampoline kost inclusief veiligheidsnet en verzending slechts € 99,00

10. Salta trampoline 183 cm zwart met veiligheidsnet

De kleinste trampoline uit deze test staat op plaats 10. De Salta trampoline 183 cm zwart met veiligheidsnet is gewoon een hele mooie top trampoline met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Deze kleine maar zeer fijne trampoline is de absolute bestseller in Nederland en is uitermate geschikt voor de vele stadstuinen die Nederland rijk is. De prijs voor deze top trampoline is dan ook aan de kleine kant: € 139,00

Afdrukken E-mail